Onze tips voor een geweldige lentebrunch

Als de zon weer begint te schijnen en de temperaturen stijgen, is er niets heerlijker dan het genot van een lentebrunch in de buitenlucht. In deze blogpost geven we je enkele ideeën voor je eerstvolgende brunch met vrienden of familie! Kom het water je al in de mond na het lezen van deze blogpost? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze verschillende brunch-opties die we aanbieden in regio Ronse en Maarkedal voor zowel de kleinste spruiten als volwassenen met een grote honger.

Enkele ideetjes voor een geslaagde brunch

Brunch is het genieten van twee maaltijden in één: ‘breakfast’ en ‘lunch’. Dat wil meteen zeggen dat je verschillende smaakpaletten kan combineren. Ga dus gerust all the way: combineer verfrissende gerechten zoals een tomaat-mozzarella met een stukje zalm en avocado. De mogelijkheden zijn uiterst divers! Toch zijn er elementen waar je gegarandeerd mee scoort. We lijsten ze hieronder even voor je op. 

  • Beginnen (of eindigen) met een flesje bubbels

Een glaasje cava is steeds een uitstekende manier om je brunch te beginnen of af te sluiten. Het is bovendien laag in alcohol wat het ideaal maakt om te combineren met hapjes! Bovendien zorgen de bubbels ervoor dat je smaakpapillen actiever gaan werken, waardoor je nog intenser geniet van al het heerlijks dat jouw brunch te bieden heeft. Cava is dan ook één van de brunchdrankjes bij uitstek, dat je zowel kan drinken bij je ontbijt, maar ook perfect smaakt in de (latere) namiddag.

  • Voeg een zoete toets toe

Een goed dessertje: dat gaat er bij iedereen makkelijk in. Met een rijstpapje of een tiramisu scoor je zo gegarandeerd. Maar ook een frisse fruitsla is een fijn zoethoudertje. Schuiven de kleinsten mee aan tafel? Dan zijn die vast verzot op donuts die je bij je lentebrunch kan bij bestellen! Die heb je bovendien in allerlei smaken zoals chocolade en aardbei. Voeg op die nog wat sprinkles en de kleinsten zullen niet langer hun enthousiasme kunnen verbergen!

  • Fleur het geheel op met leuke decoratie

Bij een brunch is gezelligheid uiteraard ook een belangrijke factor. En het geheel gezellig maken, dat kan je doen met bijvoorbeeld verse bloemen. Of waarom gebruik je geen mooie kandelaar als leuk decoratief element? Wanneer het een warme lentedag is, is je brunch buiten organiseren dé way to go. Niks leukers dan onder een stralende lentezon genieten van heerlijke hapjes en van elkaars gezelschap.

Bestel een brunch met alles erop en eraan

Er kruipt best wat tijd in het zelf voorbereiden en samenstellen van een lentebrunch. Wil je het jezelf gemakkelijk maken? Bestel dan een eenvoudig een brunch bij Boontje Voor Jou. Wij hebben immers heel wat verrukkelijke mogelijkheden qua brunch, maar ook voor een tapasplank of ontbijt ben je bij ons aan het juiste adres! Een brunch bestellen voor de regio Ronse-Maarkedal doe je eenvoudig via het contactformulier op onze website. 

Een heerlijke tomaat-mozzarella: een echte smaakmaker bij een brunch